Students' League

Liga Studentilor din Tirgu Mures reprezinta avocatul studentului in Universitatea de Medicina si Farmacie Tirgu Mures. Astfel spus, organizatia noastra este organul reprezentativ al studentilor in cadrul UMF Tirgu Mures. In fiecare an desfasuram o gama foarte variata de evenimente destinate studentilor. Aceste evenimente sunt impartite in 3 mari categorii.

  1.  Campanii - sunt reprezentate in principiu de evenimente cu durata scurta ce se refera la Sanatate Publica, Drepturile Omului, etc
  2. Proiecte Mari: sunt reprezentate de evenimente mari, pilon si cu traditie ale organizatiei noastre. Acestea sunt: Congresul International pentru studenti, tineri medici si farmacisti Marisiensis, Universitatea de Vara pentru Elevi, Sinmularea Examenului de Admitere, UMFest, Medifun. Va invitam sa le descoperiti pe fiecare in parte.
  3. Traininguri - Prin traineri nostrii special formati, asiguram o serie variata de traininguri la care sunt invitati sa participe toti studentii UMF Tirgu Mures.

Deasemenea, fiind un organism de reprezentare trebuie sa stiti ca Liga Studentilor Tirgu Mures este afiliata la 4 mari federatii si anume:

  1. ANOSR - Alianta Nationala a Organizatilor Studentesti din Romania
  2. FASMR - Federatia Asociatilor Studentesti in Medicina din Romania - Afiliat IFMSA - International Federation of Medical Students Associations
  3. EMSA - European Medical Students Association
  4. EDSA - European Dental Students Association

Demn de retinut este faptul ca, prin intermediul acestor afilieri punem la dispozitie studentilor din UMF Tirgu Mures o gama varianta de schimburi studentesti atat nationale cat si internationale.

 

Ca si structura organizatorica, Liga Studentilor Tirgu Mures este condusa de Adunarea Generala (formata din toti membrii activi) ce se intalneste in sesiuni ordinare de doua ori pe an si in sesiuni extraordinare.Intre doua Adunari Generale, organizatia este condusa de catre Biroul de Conducere format din 5 membrii (Presedinte, VicePresedinte Relatii Interne, VicePresedinte Relatii Externe, VicePresedinte Financiar si Secretar General). Forumul de Decizie este format din Adunarea Reprezentantilor ce se intalneste saptamanal, deobicei Marti incepand cu ora 8:30. AR-ul este format din CD, Coordonatorii de Departamente, Cenzorii si Reprezentantii fiecarui an de Studiu.

 

Daca vrei sa faci parte dintr-o echipa dinamica, daca vrei sa descoperi experiente noi si sa te dezvolti personal, atunci te asteptam in echipa noastra!